söndag 15 februari 2009

Kan Emmelina så kan jag!

Emmelina på Shapelink åt inget godis på en månad och godis är något jag äter way too much av i dagsläget. Men kan hon så kan jag också!

Från och med idag till 21:e Mars så är det godis, choklad, kakor, tårtor och läsk förbud!
Undantag blir läsk på resturang då det troligtvis blir en tur till Texas Longhorn i slutet av Februari (så underbart kött där!!!) vilket jag inte vill förstöra med vatten.

Detta kommer i sin tur innebära att jag måste se till att äta mer av vanlig mat för att få i mig energibehovet men det ska nog gå bra.

Det blir helt enkelt ett test för att se hur stark min vilja är, minsta avvikelse från detta under denna period kommer att publiceras på bloggen.

See you on the other side!

6 kommentarer:

Ulla sa...

Nu funkar det ! Jag tryckte på brevet....:-(
Med din envishet fixar du säkert det! Plåga dej inte för hårt bara!! Sött är gott...o socialt!

Roxen sa...

Tack för förtroendet! : )

Vissa tycker det blir socialt när man röker eller super, men det betyder ju inte att man måste göra det för att vara social för det :P

Ulla sa...

Du är klok.Det gäller nog även när du behöver göra avsteg från dina pinciper/uppsatta mål. Du klarade ju av att dricka te, i ett sammanhang du behövde vara lite social:P, och det gick ju bra.
Lycka till!
PS! Jag kan bjuda på våfflor efter de 16 milen....Hör av dej!

Pappa Leif sa...

Här får man veta att Du har druckit te !! Ibland blir man förundrad vilka "framsteg" du gör !!
Då verkar ju inget omöjligt...
då är det bara kaffe kvar ?!
Ulla :"Kaffe och våfflor" eftersom jag ska skjutsa Daniel till "16 mils loppet" så kommer vi 2.....!!

Roxen sa...

Förhoppningsvis lyckas jag även ta avsteg när det behövs. Jag avstod ju iaf från min marathon-debut i somras då jag hade problem med knät : )

Mmmm våfflor(dräggel) är ju inte något man vill tacka nej till :D
Det verkar som min chaufför inte heller är emot så kan ju kolla ifall ni har möjlighet att ta emot ett par hungriga snyltare påvägen hem därifrån kanske :P

Te drack jag, har även köpt hem men inte tagit tag i att försöka lära mig dricka det. Kaffe däremot ser jag ingen anledning till att lära mig dricka i dagsläget :P

Ulla sa...

Ni är så välkomna båda två! Chaufförens insats är ju inte mindre värd. Hur skulle du annars ta dej dit...o hem, Daniel? Springa, kanske (hehe). Kaffe blir nog bäst för den som så önskar:-) !