onsdag 4 mars 2009

Fystest imorgon!

Imorgon bär det av för test av syreupptagningsförmåga samt mjölksyretröskeln i Campushallen. Som den statistiknörd jag är kommer det bli roligt med ett par till siffror att analysera och kommer vara värt de 1500:- det kostar.

Jag tror inte att värdena i sig kommer vara något att hurra för då jag främst har satsat på att träna mycket med låg intensitet för att vänja muskler och senor vid mycket och långvarig belastning, främst handlar det om att få värden att kunna jämföra mig med i framtiden. Mjölksyretröskeln kommer jag däremot använda när jag lägger upp mina snabbdistans/tempo pass i framtiden.


Idag blir det samma korta runda hem som jag tog till jobbet (4.5km) och imorgon blir det att gå till jobbet, lite tråkigt att begränsa träningen men försöker att följa de riktlinjer så bifogades till mig så bra som möjligt. Så på fredag så kan jag börja träna på igen!!!


2 kommentarer:

Mia sa...

Tänk, jag skulle inte ha några som helst problem att följa riktlinjerna... Kanske det där med koffeinhaltiga drycker men annars har jag nog tillräckligt med karaktär så jag skulle kunna avstå från träning:-)
Mia

Roxen sa...

Hehe, koffeinhaltiga drycker måste vara den lättaste för mig eftersom jag inte ens dricker kaffe :P