fredag 28 november 2008

Anmäld till Karlstad 6H

Jahopp då finns det inte längre någon återvändo, anmälan är registrerad, jag har betalat och far min har tagit ledigt för att skjussa mig.

Det handlar om Karlstad 6H, alltså springa så långt man hinner på 6H. Detta lilla lopp går av stapeln 31:a januari varpå det handlar om att springa på en bana inomhus som är 200meter.

Då jag aldrig sprungit ett lopp som är längre än 10km, då knäskada i somras tog bort mig från de 2 marathon jag hade planerat, så känns det lite pirrigt att hoppa upp till ett sådant långtlopp men samtidigt spännande!

Så vad får en att vilja springa runt, runt, runt och runt... 6H i sträck?
Jadu ingen aning, men det måste ju vara rätt stärkande för psyket det också, då det aldrig gått ett Ultralopp på en sådan kort bana innan vad jag känner till så är det nog inte många som vet hur det kommer att vara. Men jag tvivlar inte för en sekund att det kommer bli en positivt stärkande upplevelse!

Ska jag försöka träna upp mig lite så att jag kan göra ett för mig godkänt lopp.

Information : http://www.ifgota.se/arr.jsp
Anmälda: http://www.ifgota.se/arr.jsp
Trådar:
http://www.jogg.se/?sida=forum&subid=4492&searchstr=
http://www.puls.se/forums/thread.cfm?id=383130&forum=1032&topicid=383130
http://www.funbeat.se/discussion/show.aspx?ThreadID=316870
http://www.shapelink.com/sv/forumtopic/karlstad-6h-sv-206/post/16354#16354

Har noterat att jag inte är yngst som ska springa iaf, det finns en 92:a samt en 96:a(!) som ska springa och hoppas det kommer gå bra för dem!

Utöver det är väl de flesta lite äldre :P

2 kommentarer:

Anonym sa...

Häftigt!! Lycka till med träningen, men se till att träna klokt, så att du inte drar på dig onödiga skador, som jag gjortde. Det är så trist. Känner du dig sliten, så ta några dagar off. Det är så man blir stark på lång sikt.

Börjar bli allt mer sugen på 100 miles... men... frågan är om jag kör det loppet anno dominus 2010.

Roxen sa...

Tackar : )
Ja skada vill känns lite dumt att dra på sig. Ska nog fortsätta med att endast köra lågintensivt tills dess, farten där lär väl inte bli så jätte hög ändå. Har ju inte kört något långt lopp så svårt att veta men kanske ska sikta på typ 6mil så får man se vad det leder till :P

Fördel är ju att du inte behöver bestämma det förrän nära du väl är ute och springer :D

First thing first så måste du komma tillbaka från skadan så du får in lite långpass igen.